Одржан добротворни концерт етно групе ХУМ

У петак, 17. октобра, имали смо част да угостимо етно групу „Хум“ из Саскатуна у просторијама театра који је у склопу нашег Храма.

Група „Хум“, трочланог састава, коју чине женски вокал Теодора Милошевић, професор клавира Ристе Бунаров те гитариста и пратећи вокал Анис Филиповић, је свакако оправдала, те чак и надмашила сва наша очекивања.

Апсолутно смо уживали у троипочасовном извођењу наших најлепших нумера које су извођене на њима својствен и аутентичан начин.
Уз њих смо, кроз наше прелепе песме чије речи нам је дочарала млада и талентована Теодора, те мелодију коју су на посебан начин донели невероватни Ристе и Анис, путовали у прошла времена и разне епохе; водили су нас од Косовског боја па све на овамо и тако нам држали пажњу до последњег стиха.

Велика нам је част и привилегија што смо имали ту прилику да их угостимо, те сведочимо нечему несвакидашњем, али свакако пријатном и уху милом.
Надамо се да ће бити прилике да их опет угостимо у скорије време те тако омогућимо и онима који нису били у могућности да дођу, виде и осете њихов перформанс, да уживају и оду кућама богатији него што су били пре самог концерта.

Хвала драгим Анису, Ристи и Теодори који су овај концерт одрадили максимално професионално и били веома пријатни и дружељубиви гости.
Свакако да се наша сарадња овде неће завршити.

Стефан Максимовић