Стенли куп у српском дому – дружење са Миланом Лучићем

 

Милан Лучић, један од најбољих играча најпопуларнијег спорта у Америци хокејашког клуба Бостон, и победника најпрестижнијег хокејашког купа на америчком континенту у друштву многобројних пријатеља из своје заједнице и својих поштовалаца из Ванкувера свечано је донио Стенли куп у Српски дом у недељу 14. августа.

И овог пута Милан је срдачно дочекан и поздрављен бурним аплаузом присутних. Дружење са Mиланом употпуњено је поздравном беседом подпредседника ЦШО, Горана Станисављевићa, и заједничким фотографисањем.
 

Пикник – дружење са Mиланом Лучићeм

У недељу 7. августа 2011. у просторијама ЦШО Св. Арх. Михаила одржан је пикник на којем је главни гост био парохијанин Милан Лучић, познати хокејаш Бостона, који је дошао у друштву родитеља, брата и дјевојке. Повод је био овогодишње освајање Стенли Купа.
 

Свечано отворен омладински клуб

У недељу 7. августа 2011. у просторијама ЦШО Св. Арх. Михаила (у приземљу испред театра) свечано је отворен омладински клуб. Чин свечаног отварања омладинског клуба припала је Господину Милану Лучићз, познаом хокејашу Бостона, и Преседнику ЦШО Св. Арх. Михаила Господину Петру Атанацковићу. Њима је такође припала и част да први, по отварању клуба, попију кафу.