40 година ансамбла “Млада Србадија”

Српски Фолклорни ансамбл “Млада Србадија” прославља 40 година постојања. ЦШО Св. Архангел Михаило и Млада Србадија позивају играче свих узраста да се придруже ансамблу.

 

Млада Србадија слави 40 година постојања.

Ц.Ш.О. Св. Архангела Михаила. © 2018. Frontier Theme